Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

Lost


Πλέον δεν βλέπω πολύ τηλεόραση. Δεν βλέπω πάνω από 2-3 σήριαλ τη χρονιά, αν και φέτος δεν βλέπω ούτε τόσο. Το μοναδικό σήριαλ που παρακολουθώ ( και όχι από την TV βέβαια) είναι το Lost. Την προηγούμενη εβδομάδα τελείωσα τον 2ο κύκλο (ναι ξέρω πως είμαι ένα κύκλο πίσω).
Το Lost είναι η καλύτερη σειρα που μας έχει έρθει από την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Με ένα καταπληκτικό, μυστιριακό σενάριο που σε κρατά καθηλωμένο σε κάθε επεισόδιο, με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τροπή, και μοναδικούς χαρακτήρες δεν είναι τυχαία το Νο1. Ειδικά η τροπή που παίρνει είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να γίνει στο επόμενο επεισόδιο. Το μόνο σήριαλ , που θα μπορούσε να το χτυπήσει, είναι το Heroes αλλά νομίζω θα πρέπει να κοπιάσει για να το πετύχει, αν και από αυτό έχω δει μόνο το 1ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου.
Έχω κατεβάσει ήδη την τρίτη season και δεν είναι τυχαίο πως είναι η μοναδική σειρά που κρατάω τα επεισόδια αφού τα δω.
Ο λόγος που είμαι μία season πίσω είναι γιατί κάθε φορά βλέπω Lost μαζί με την Αναστασία, οπότε για να δούμε πρέπει να συμβαδίσουν τα ωράριά μας, πράγμα που όσο πάει γίνεται πιο δύσκολο. Επίσης κάθε φορά βλέπουμε δύο επεισόδια( πολύ καλύτερα από το να βλέπουμε μία οποιαδήποτε ταινία). Έχει γίνει θεσμός και πραγματικά το χαιρόμαστε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

the best apo ameriki pleura sirial einai to The L word! :P psakste to ligaki.

Javatzis είπε...

Από τα λίγα που έψαξα στο Internet είναι αισθηματική σειρά. Είδος που δε με συγκινεί. Πάντως θα το προτείνω στην αδερφή μου. Thanks

tkouleris είπε...

To The L word einai mia seira gemato lesbies..den kserw poso kalo einai auto an den einai se hardcore tsonta.
H kaliteri seira einai to Heroes. Alla mias kai anaferoume amerikanikes seires kalo einai na poume oti exoun apergia apo Dec mexri Apr. Oti gyristei mexri tote gyristike...

Anastasia είπε...

Και εγώ θεωρώ οτι είναι μια αρκετά καλή σειρά και έχει πλάκα οτι σε μια στιγμή καταφέρνουν και ανατρέπουν τα πάντα..Όλα έχουν μια "λογική" εξήγηση και όσοι βλέπουν Lost καταλαβαίνουν γιατί το γράφω το λογική με αυτό το τρόπο.