Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007

Χριστουγεννιάτικες αγορές!



Όταν πλησιάζουν γιορτινές μέρες με πιάνει μία τάση να αγοράζω πράγματα για το PC. Αυτή η τάση βέβαια, με την επικείμενη άφιξη του αυτοκινήτου αναμένεται να εκκλήψει. Έτσι και αλλιώς έχω φτιάξει ένα PC όπως ακριβώς το θέλω και δεν πιστεύω να χρειστεί οποιαδήποτε αναβάθμιση για 2-3 χρόνια τουλάχιστον.
Όμως μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα κάτι υστερούσε. Αυτό δεν ήταν άλλο από την οθόνη. Η LG (CRT 17 ίντσες) που είχα από την εποχή που ήμουν φοιτητής, από το δεύτερο εξάμηνο δηλαδή, αν δεν κάνω λάθος 6,5 χρόνια πριν, είχε αρχίσει να δείχνει τα χρόνια της. Η φωτεινότητα της είχε μειωθεί και ο όγκος της παρέμενε πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα. Πλέον οι τιμές των LCD έχουν πέσει αρκετά οπότε θεώρησα ότι έπρεπε επιτέλους να την αλλάξω. Μετά από έρευνα αγοράς κατέληξα στην LG 20'' L206WTQ-SF WIDE SILVER η οποία και ήρθε εχθές! Η οθόνη αυτή υποστηρίζει DVI-D, σύνδεση δηλαδή ψηφιακή και όχι αναλογική με την κάρτα γραφικών. Μόνο και μόνο που η ανάλυση έχεια νέβει από 1024x768 σε 1680x1050 με έχει ενθουσιάσει.
Παρέα αγόρασα και το expansion του Oblivion, το Shivering Isles. Review, όταν τελειώσω και το expansion για το καλύτερο ίσως RPG που δημιουργήθηκε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: