Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Snag It!

Χρήσιμο utility, το καταπληκτικό αυτό προγραμματάκι επιτρέπει στον χρήστη να σώσει είτε σαν εικόνα ειτε σαν video οτιδήποτε κάνει στην οθόνη του PC του είτε σε μέρος αυτής. Τις εικόνες μετά μπορεί να προσθέσει εφέ, να τις τροποποήσει κ.ο.κ. Ότι πρέπει δηλαδή για παρουσιάσεις,εργασίες κλπ.
Στη σελίδα του προγράμματος παρέχεται η έκδοση 8.2 με 30 μέρες free trial. Όμως επειδή εκτός από Javatzis είμαι και τζαμπατζής βρήκα πως μπορείς να κατεβάσεις παλιότερη έκδοση του προγράμματος τζάμπα, πράγμα που δεν φαίνεται στην παραπάνω διεύθυνση. Κατεβάζεις εδώ την demo version 7.2.5 και πας εδώ συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και κυρίως το e-mail σου και σου στέλνουν το software key με το οποίο μπορείς να ξεκλειδώσεις το πρόγραμμα. Οι πληροφορίες αυτές είναι μαζεμένες εδώ. Μάλιστα η τελευταία σελίδα έχει link για free κατέβασμα του άλλου προγράμματος της εταιρίας, του Camtasia Studio(version 3 αντί version 5 που κυκλοφορεί), το οποίο πρέπει να εξιδικεύεται στο σώσιμο και στην επεξεργασία video, από όσα λίγα έχω δει.
Προσοχή όποιος κατεβάσει το Snag it να μην κάνει update στην εκδοση 8 γιατί θα σταματήσει να είναι free!! Εκτός βέβαια αν εντυπωσιαστεί τόσο και θέλει να επωφεληθεί των καινούργιων χαρακτηριστικών της νέας έκδοσης.

1 σχόλιο:

tkouleris είπε...

Σε πρόλαβε η μάνα μου. Το χρησιμοποιεί πάνω από ένα χρόνο :)