Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Ανακοινώθηκε το Diablo 3!


Το Σάββατο, η κορυφαία, για εμένα, εταιρία παραγωγής video games στον κόσμο, η Blizzard ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το Diablo 3! Η σειρά που έδωσε στον κόσμο του gaming μία άλλη έννοια στη φράση "εθιστικό παιχνίδι" επιστρέφει πιο εντυπωσιακή από ποτέ.
Θέλετε και άλλο; Δεν θα υπάρξουν εκδόσεις του παιχνιδιού για κονσόλες!!!! Μόνο για PC και Mac!!!Δε σας χάλασε κονσολάδες!

2 σχόλια:

tkouleris είπε...

Δεν νομίζω οτί οι κονσολάδες θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα. Όταν έχουν τόσους άλλου τίτλους με καλύτερα γραφικά και gameplay απο του PC-άδες γιατί να ιδρώσει το αυτί τους? Οι κονσολάδες άλλωστε έχουν το Final Fantasy...Άντε να δούμε και το diablo 3...θα θέλει τις παναγιάς τα μάτια για να παίξει η θα είναι προσιτό σε όλους...

Javatzis είπε...

Γενικά η Blizzard είναι η εταιρία ναυαρχίδα του PC- gaming. Είναι από τις εταιρίες που φτιάχνουν αποκλειστικά σε PC και Mac. Μία φορά έφτιαξε ένα action αποκλειστικά για κονσόλα, το Ghost και πήγε άπατο. Πιστεύω πως ελάχιστοι τίτλοι από κονσόλες συγκρίνονται με τα διαμάντια της Blizzard, και λέγοντας διαμάντια δεν αναφέρομαι μόνο στο WoW βεβαίως, βεβαίως.