Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

Γνώμες ...express

Επειδή το τελευταίο καιρό έχουν πέσει στα χέρια μου ουκ ολίγα καλά παιχνίδια και για τα οποία δεν υπάρχει χρόνος για να γραφτούν αναλυτικά posts, θα γράψω πέντε λόγια για το καθένα. Όλα παιγμένα σε Xbox 360

Assassin's Creed


To Assassin's Creed  είναι το πρώτο παιχνίδι του ομώνυμου άκρως επιτυχημένου franchise της Ubisoft. O πρωταγωνιστής είναι μέλος μίας αδελφότητας δολοφόνων στο Ισραήλ την περίοδο των Σταυροφοριών> Το παιχνίδι έχει 9 αποστολές που είναι ολόιδιες. Έτσι αν αποφασίσεις να κάνεις τα πάντα στο παιχνίδι αυτό καταντά μονότονο. Όμως γραφικά είναι κορυφαίος τίτλος, έχει όμορφη ατμόσφαιρα, εύκολο χειρισμό και ικανοποιητικά επίπεδα δράσης.
 
Bioshock 


Ένα ιδιαίτερο FPS. Από τη πρώτη στιγμή βλέπει κανείς πως έχει γίνει πολύ και καλή δουλειά. Κορυφαία γραφικά και ωραία κλειστοφοβική ατμόσφαιρα. Η ιστορία του είναι ενδιαφέρουσα, αλλά για να τη καταλάβει κάποιος 100%, πρέπει είτε να βρει όλα τα ηχητικά ντοκουμέντα ή να ψαχθεί στην wikipedia :P, αν και παραδέχομαι πως μπορεί αυτή η εντύπωση μου να είναι λανθασμένη. Πάντως σαν τίτλος είναι κορυφαίος.

Limbo 


Κορυφαίο platform, που σύντομα θα δουν και οι χρήστες του PSN αλλά και του PC. Ένα αγόρι προσπαθεί να ξεφύγει από τον κόσμο του Limbo και να βρει την αδερφή του. Μηδαμινό σενάριο και μικρή διάρκεια αλλά πανέξυπνο level design, ενώ και το art direction είναι καταπληκτικό, το παιχνίδι παίζει σε αποχρώσεις του μαυρου και του άσπρου.

Dante's Inferno


God of War κλώνος, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό αφού μέχρι να βγει ο εν λόγω τίτλος δεν υπήρχε κατι παρόμοιο εκτός Playstation. Αν και παραποιεί  την "Κόλαση" του Δάντη, η ιστορία είναι καλή, το level design πολύ καλό ενώ η Κόλαση είναι πανέμορφη. Παρόλα αυτά το παιχνίδι είναι ρηχό, μη μπορώντας να φτάσει τα επίπεδα του GoW.

Call of Duty 4: Modern Warfare Κορυφαία γραφικά, καλά επίπεδα δράσης αλλά δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιαστηκά. Το online του δεν με τράβηξε και όσο αφορά το story αν και προσπαθεί να προκαλέσει συναισθήματα με εμένα δεν το πέτυχε. Αν αυτό είναι το κορυφαίο campaign των τελευταίων CoD, δεν θα πάρω.

The SaboteurTo Saboteur ανήκει στη κατηγορία των sandbox games. Ουσιαστικά πρόκειται για το GTA στο Παρίσι του 2ου παγκοσμίου πολέμου.Όμορφα γραφικά, ωραία ιστορία, μπόλικη δράση και ένας θεότρελος Ιρλανδός πρωταγωνιστής συνθέτουν το πιο ενδιαφέρων τίτλο που έπαιξα φέτος. Το ευχαριστήθηκα όσο λίγα games. Μόνο αρνητικό το τραγικά μεγάλο πλήθος δευτερευόντων στόχων, πάνω από 1000, που πρέπει να καταστραφούν αν θες να φτάσεις στο 100% της ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: