Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Γιάννης Χαρούλης



 Ο Χαρούλης είναι μία από τις καλύτερες ελληνικές φωνές. Για μένα η καλύτερη. Έτσι απλά. Αν και τον ανακάλυψα μόλις τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν έχω εντυπωσιαστεί με τη φωνή, την ποιότητα των τραγουδιών του αλλά και τη μετριοφροσύνη του παρόλο που ήδη έχει 11 χρόνια καριέρας. Δεν είναι τυχαίο πως έχει συνεργαστεί με πολλούς έντεχνους καλλιτέχνες σύγχρονους και παλιότερους.

Είχα τη τύχη να βρεθώ στη συναυλία του στο Λυκαβηττό στις 9 Σεπτέμβρη. Περιττό να πω πως δεν έχω δει το Λυκαβηττό τόσο γεμάτο άλλη φορά. Ήταν μία καταπληκτική βραδιά και ο ίδιος ήταν φοβερός. 3 ώρες στη σκηνή και δεν σταμάταγε να τραγουδά κομματάρες και να ξεσηκώνει τον κόσμο.

Λίγες μέρες μετά πήγα και πήρα το τελευταίο του CD  τις "Μαγγανείες" που περιέχει τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Αν δεν κάνω λάθος είναι όλα παλιά τραγούδια του δεύτερου αλλά ο δίσκος είναι καταπληκτικός.





Είναι ο νέος Ξυλούρης; Δεν ξέρω και θεωρώ άδικη την ερώτηση και για τους 2. Το σίγουρο είναι πως είναι ένας ακόμα μεγάλος καλλιτέχνης και καλά να είναι, θα τον χαιρόμαστε για πολλά χρόνια ακόμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: