Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Πασχαλινές αγορές


Το post αυτό θα ήθελα να έχει άλλη θεματολογία ,βλέπε Java, αλλά λίγο η τεμπελιά μου, λίγο άλλοι παράγοντες καθυστερούν αυτή τη δημοσίευση. Υπομονή 2-3 posts μονάχα :P
Αυτές τις "γιορτάδες" μέρες δεν είχα αποφασίσει να αγοράσω κάτι για το PC. Το Hellgate London μπήκε στο στόχαστρο μου το Σάββατο σε μια βόλτα στη Στουρνάρη για μία έρευνα αγοράς. Μπαίνοντας στον Παπασωτηρίου είδα την τιμή(15 Ευρώ) και έπαθα. Το μόνο που γνώριζα για τον τίτλο είναι η εντυπωσιακή εισαγωγή του και ότι πριν βγει ήταν από τα πλέον αναμενόμενα games. Βέβαια όταν ένας τίτλος έχει τόσο χαμηλή τιμή είναι ή "πατάτα" ή απλά υποτιμημένος. Γενικά κυνηγάω τέτοιες προσφορές οπότε άρχισα να ψάχνω info στο internet. Οι βαθμολογίες ξεκινάγαν από το 3 και κατέληγαν στο 9 με άριστα το 10. Ένα πράγμα έμελε να γίνει, να το δοκιμάσω. Κατέβασα το demo, 1.5 GB με ρεκόρ μέγιστης ταχύτητας 9.2 Mb/s, άσχετο αλλά το Zyxel άρχισε να τα βγάζει τα λεφτά του.
Το demo δείχνει ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό 3D κλώνο του Diablo και έχει και πολλά κοινά στοιχεία, αφού σχεδόν όλα τα επίπεδα δημιουργούνται randomly. Δηλαδή αν ξαναπαίξεις το παιχνίδι οι πίστες θα είναι διαφορετικές.
Το demo μου άρεσε και οπότε σήμερα πήγα και έκανα την αγορά. Οικονομικά την βγάλαμε και φέτος ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: