Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Το πήρα!



Τελικά δεν κρατήθηκα! Το LG KU990I (Viewty) είναι το νέο μου κινητό. Πριν το προηγούμενο ΣΚ το παρήγγειλλα και τη Δευτέρα το είχα στα χέρια μου.

Είχα σκεφτεί να το αγοράσω τα Χριστούγεννα, αλλά είδα ότι σιγά σιγά πάει προ απόσυρση, πχ. το Πλαίσιο δεν το πουλάει πια. Σκεφτόμενος δε, ότι ακόμα και αν μείνει μέχρι τα Χριστούγεννα το πολύ πολύ να πέσει 20 ευρώ, έκανα τη κίνηση και τώρα το απολαμβάνω.

Το κινητό είναι αρκετά όμορφο. Είναι αρκετά πιο πλατύ από τα προηγούμενα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό καθ'αυτό. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η υποστήριξη της LG στο προϊόν, καθώς η συσκευασία έχει μονο το κινητό, την μπαταρία, το φορτιστή και το manual. Ούτε CD με πρόγραμμα για το PC, ούτε καλώδιο σύνδεσης με το PC, ούτε κάτι άλλο επιπλέον, κάποια μνήμη ή ακουστικά. Τα 3 τελευταία πρέπει να τα αγοράσει κανείς. Από εκεί και μετά δεν βλέπω να έχουν υποστηρίξει το κινητό με το να δημιουργήσουν θέματα, πέρα των τριών κλασσικών που έχει το κινητό. Είναι πράγματα που η Sony Ericsson τα έχει standard και θεωρούσα πως το ίδιο θα κάνουν πλέον και οι λοιπές εταιρίες.

Παρόλες τις παραλείψεις το κινητό φαίνεται πολύ καλό, δεν παρουσιάζει κανένα χουνέρι, ακόμα τουλάχιστον, και είναι αρκετά εύχρηστο. Μπήκα για τα καλά στην touchscreen era!



Δεν υπάρχουν σχόλια: