Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010

Sir, finishing this fight!

Κυριακή σήμερα και είμαστε στη δουλειά. Ανεβάζουμε, στη παραγωγή το project στο οποίο μπλέχτηκα τους τελευταίους 2 μήνες. Ουσιαστικά η δική μου σύνδρομή έχει ολοκληρωθεί και περιμένουμε να τελειώσουν τα tests των σεναρίων για να γίνει το πολυπόθητο deploy στη παραγωγή.

Ο τελευταίος μήνας ήταν απίστευτα φορτωμένος. Το deadline ήταν απίστευτα μικρό. Όπως είχα πει μεταξύ σοβαρού και αστείου, αυτό τον μήνα δεν έβλεπα ανοικτά καταστήματα όταν έφευγα από τη δουλειά. Αλλά ότι και να γίνει σήμερα τελειώνουμε τη μάχη.

Την ατάκα του τίτλου του post, τη θυμήθηκα εχθές το πρωί. Ακούγεται στο τέλος του Halo 2, όταν ο πρωταγωνιστής (Master Chief) έχει εισχωρήσει σε ένα εχθρικό σκάφος και ένας ανώτερος μέσω ενδοεπικοινωνίας τον ρωτάει τί κάνει εκεί.

Τη θυμήθηκα λοιπόν καθώς κάπως έτσι αισθάνομαι. Τελειώνει σήμερα ένα project που παρόλες τις αντιξοότητες, που συναντά ακόμα και τώρα, με δίδαξε. Τόσο σε επίπεδο γνώσεων καθώς έπαιξαμε τα python, jython και το framework django, όσο και σε επίπεδό αντιμετώπισης καταστάσεων και συμπεριφορών. Όλα πολύ χρήσιμα για το μέλλον.

Φεύγω για deploy τώρα! Wish me luck!

Δεν υπάρχουν σχόλια: