Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Lost: Τελειώνοντας τον 3ο κύκλο!


Όπως έχω ξαναγράψει το Lost είναι η κορυφαία σειρά στον κόσμο που έχει γυριστεί μέχρι σήμερα. Κάθε επεισόδιο τα σπάει. Νομίζεις πως ξέρεις τι θα δεις και όμως κάθε επεισόδιο καταφέρνει και σε εκπλήσσει.
Αναρωτιόμουν παλιότερα αν θα μπορούσε κάποιο σήριαλ, όπως το Heroes ή και αργότερα το Prison Break να το ξεπεπεράσει σε πλοκή και διάρκεια. Όμως όσο και αν προσπάθησαν τα υπόλοιπα σήριαλς δεν μπορούν να αντέξουν στον ανταγωνισμό. Έκαναν "κοιλιά" από την 2η κιόλας σεζόν.
Έτσι και στο τρίτο κύκλο με 24 "γεμάτα" επεισόδια και το τελευταίο που σε κάνει να σκέφτεσαι τί άλλο μπορεί να γίνει; Θα μπορούσε κάλλιστα το σήριαλ να τελειώσει εδώ! Και όμως έχω ακούσει πως η επόμενη σεζόν είναι απλά απίστευτη.
Με απίστευτη φωτογραφία, καλοδουλεμένο σενάριο και τρομερή σκηνοθεσία το Lost υπόσχεται κάποιες σεζόν ακόμα, γεμάτες μυστήριο και ανατροπές

2 σχόλια:

Anastasia είπε...

Και εμένα μου αρέσει το Lost και γι' αυτό το λόγο συνεχίζω να το βλέπω..Απλά πρέπει να πούμε οτι τις άλλες 2 σειρές που προανέφερες δεν τις βλέπουμε συστηματικά κι έτσι δε μπορείς να εκφέρεις γνώμη αν είναι ή όχι καλύτερες ή ισάξιες του Lost..

Javatzis είπε...

ΟΚ, αποδεκτό αυτό που γραφεις. Όμως όσοι τις έχουν δει λένε περί κοιλιάς στο δεύτερο κύκλο τους κλπ, κλπ