Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

SAMSUNG LE 26A457C1D


Μία αγορά που ήθελα να κάνω καιρό τώρα, είναι μία τηλεόραση LCD για το υπνοδωμάτιό μου. Όχι ότι η, 14 ιντσών, CRT που είχα, είχε πάθει κάτι απλά ήθελα κάτι μεγαλύτερο και πιο καλαίσθητο. Έτσι πριν περίπου 9 μέρες επωφελήθηκα την προσφορά της Ηλεκτρονικής που είχε προσφορά στις τηλεόρασεις, δεν χρεώναν το ΦΠΑ,και πήρα την SAMSUNG LE 26A457C1D. Αν και δεν υπήρχε στο στοκ εκείνη τη στιγμή, την Παρασκευή με ειδοποιήσαν ότι ήρθε. Έτσι το Σάββατο πήγα και την παρέλαβα.
H TV αυτή είναι HD Ready, έχει επεξεργαστή εικόνας DNIe+, για καλύτερη εικόνα, 3 θύρες HDMI και ψηφιακό δέκτη, οπότε μπορούμε πλέον να βλέπουμε τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ. Τα πλήρη χαρακτηριστικά μπορεί κανέις να τα δει εδώ.
Όσο τη δοκίμασα έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να αγοράσω μία κεραία, καθώς χρησιμοποιώντας την κεραία της 14άρας η ποιότητα της εικόνας είναι κατώτερη του αναμενόμενου.Ακόμα έχει πολλές παραμέτρους που θα πειραχτούν για περαιτέρω βελτίωση, αλλά αυτά θα γίνουν με τον καιρό. Δοκίμασα και το PS2 και η αλήθεια είναι πως η εμπειρία του να παίζεις στην κονσόλα βελτιώνεται αισθητά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: