Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Xbox live is here!


Έφτασε η μέρα που κάθε χρήστης xbox 360 στην χώρα μας, περίμενε.  Το xbox live ήρθε στην Ελλάδα. 

Μέχρι τώρα για να κάνεις sign up στο δίκτυο του live έπρεπε να δηλώσεις mail από χώρα που υποστηρίζεται από το xbox live. Πλέον μπορεί ο καθένας να συνδεθεί στο δίκτυο φτιάχνοντας ελληνικό account, δηλώνοντας δηλαδή ελληνικό e-mail. Περιεχόμενο ξεκλειδώνεται, πχ DLCs, Games on Demand και γενικότερα θα υπάρχει υποστήριξη.

Οι υπεύθυνοι γνωρίζοντας το τι έκαναν οι χρήστες μέχρι τώρα, δίνουν τη δυνατότητα να γυρίσουμε  τα υπάρχοντα accounts σε ελληνικά. Το περιεχόμενο θα είναι μάλλον λιγότερο, κυρίως όσο αφορά τα trailers και συνεντεύξεις και λογικά δεν θα υποστηρίζεται ακόμα σύνδεση σε κάποιες υπηρεσίες( Facebook , twitter). Προσωπικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να γυρίσω το δικό μου.

Πληροφορίες για το πως να κάνει κάποιος την αλλαγή μπορεί να βρει εδώ. Πάντως μέχρι εχθές το βράδυ στις 1:00 δεν μπορούσε να γίνει η αλλαγή.

ΥΓ: Οι τύποι είναι αλεπούδες! Αν αλλάξεις τον λογαριασμό σε ελληνικό, σου δίνουν μέχρι και 1600 Microsοft Points, που είναι το νόμισμα στο xbox live Καλή φάση. Το αλλάζω σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: