Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

LG Nexus 4



Ναι ξέρω πως βγήκε το Nexus 5 πριν κάποιες μέρες, αλλά το συγκεκριμένο κινητό, το 4, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, πέρσι τέτοιο καιρό που κυκλοφόρησε. Έτσι πριν 2 μήνες που η τιμή του πλέον είχε πέσει σε επιτρεπτά για τη τσέπη μου επίπεδα, πήγα και το πήρα.Πανέμορφο design, γυαλί μπρος πίσω, ταχύτατο. Παίζει ομαλότατα ότι εφαρμογή έχω δοκιμάσει χωρίς να έχω την αναμονή του προηγούμενου κινητού (Nexus S). Η μπαταρία θα μπορούσε να είναι και καλύτερη αλλά με χρήση χωρίς υπερβολές εμένα μου κρατά και 2 μέρες. Για τα specs εμπιστεύσου καλύτερα τους ειδικούς.

Μόνα γνωστά μειονεκτήματα είναι η έλλειψη υποστήριξης 4G, η έλλειψη ραδιοφώνου που είναι standard για Nexus συσκευή και το ότι δεν μπορείς να προσθέσεις μνήμη στο κινητό.

Στη τιμή που παίζει τώρα το προτείνω ανεπιφύλακτα. To κορυφαίο value for money κινητό της LG στην αγορά.

1 σχόλιο:

tkouleris είπε...

Αυτό με την έλλειψη Ραδιοφώνου με εκνευρίζει πολύ στα νέα κινητά. Δεν ακολουθώ και τόσο την τεχνολογία των smartphones γιατί δεν με πολυαπασχολεί αλλά πρόσφατα έμαθα πως και το iPhone 4(νομίζω το 4 δεν είμαι σίγουρος) δεν έχει ραδιόφωνο. Όσο για το μειονεκτημα της μνήμης νομίζω πως και τα 8 GB είναι αρκετά. Βέβαια δεν ξέρω πόσο ελευθερο χώρο έχει το κινητό όταν το αγοράζεις και δευτερόν δεν ξέρω πόσες εφαρμογές κατεβάζεις. Αλλά όταν το 2013 το κινητό σου δεν έχει memory slot είναι χαζό. Όπως και νά έχει Mε'γεια σου...αν και με 2 μήνες καθυστέρηση.