Παρασκευή 17 Αυγούστου 2007

Barrow Hill!

Εχθές τελείωσα το Barrow Hill. Πρόκειται για ένα adventure πρώτου προσώπου φτιαγμένο με flash.Διασκέδασα πάρα πολύ με τον συγκεκριμένο τίτλο.
Στο παιχνίδι παίρνεις το ρόλο ενός ανθρώπου που περνά με το αυτοκίνητό του από τον λόφο του Barrow. Το όχημα σβήνει και εσύ ψάχνεις για βοήθεια. Βρίσκεις το τοπικό motel. Τι έχει γίνει εκεί;
Γραφικά είναι ένας από τους καλύτερους τίτλους που έχω δει. Μπορεί να έχω πολύ καιρό να παίξω first person adventure αλλά τόσα καλά γραφικά έχω δει μόνο στα τελευταία Myst. Σε άλλα fp adventures, όταν βλέπεις κάτι που είναι στο βάθος το βλέπεις πιξελιασμένο. Κατι τέτοιο δεν ισχύει εδώ. Στο site του παιχνιδιού, θα δείτε ότι πολλές οθόνες του παιχνιδιού είναι πιστή αντιγραφή πραγματικών εικόνων.
Το παιχνίδι έχει απίστευτη ατμόσφαιρα. Χωρίς να δείχνει σκοτωμένους, αίματα κλπ καταφέρνει να είναι τρομακτικό. Πολύ σπουδαίο ρόλο παίζει ο ήχος που σε βάζει στο κλίμα με διάφορα έξυπνα τρικ.
Οι γρίφοι είναι έξυπνοι, πρωτότυποι και όχι πολύ δύσκολοι.Ακόμα το παιχνίδι δεν είναι linear οπότε πολλοί γρίφοι μπορούν να γίνουν με διαφορετική σειρα.
Μοναδικό μειονέκτημα είναι η έλλειψη animation από τους δυο χαρακτήρες που συναντάς στο παιχνίδι.
Το επόμενο game, σε δύο εβδομάδες, ύποθέτω πως θα είναι το Path of Neo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: