Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

Τι γράφει το διαβατήριο σου κύριος;


Το παραπάνω απόσπασμα είναι από τη ταινία "Ας περιμένουν οι γυναίκες" παραγωγής 1998 και είναι ομολογουμένως,αν όχι από τις πιο αστείες, η πιο αστεία σκηνή. Στην εταιρία που εργάζομαι έχουμε πάθει "παράκρουση" με την εν λόγω ταινία.
Δύο μπαντζανάκηδες πάνε να συναντήσουν τις οικογένειες τους στη Θάσο, οι οποίες έχουν πάει εκεί για διακοπές, στο εξοχικό του τρίτου μπαντζανάκη. Ένα συμβάν όμως θα οδηγήσει σε ξεκαρδιστικές καταστάσεις και απίστευτες ατάκες.
Μπουλάς, Ζουγανέλης και Μπακιρτζής(ο ψαρομάλλης) δίνουν τα ρέστα τους σε μία ταινία που ας φαίνεται, από τον τίτλο, μισογύνικη, δεν είναι. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σατυρική. Ειδικά ο Ζουγανέλης πετά τη μία ατάκα μετά την άλλη. Παίζει και η αγγελικής ομορφιάς Αγγελική Ηλιάδη. Από μία εποχή που ο ελληνικός κινηματογράφος δεν είχε να επιδείξει τίποτα, όχι ότι τώρα έχει, αυτή η ταινία ξεχωρίζει.
Αν και από πολλούς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καμένη, εγώ πέρασα 90 όμορφα λεπτά βλέποντας την και τη συστήνω. Το μόνο που με απογοήτευσε είναι το απότομο τέλος

3 σχόλια:

tkouleris είπε...

Δεν κατάλαβα τίποτα....

Javatzis είπε...

Από αυτά που έγραψα ή απο το βιντεάκι; Ελπίζω το δευτερο :P

Ανώνυμος είπε...

palikari xereis apo pou mporw na thn katevasw thn tainia?ty