Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

Path of Neo



Πρίν λίγο τελείωσα το Path of Neo . Το παιχνίδι, ένα action τρίτου προσώπου, είναι βασισμένο στη τριλογία του Matrix και σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με το Neo και να δεις όλη τη διαδρομή που διένυσε μέχρι να γίνει ο "One".
Γραφικά, το παιχνίδι είναι καλό αν και σε ανοικτούς φωτεισμένους χώρους χαρακτηρίζεται από μια θολούρα. Η ένδειξη antialiasing την οποία μπορείς να αλλάξεις δεν βελτιώνει τα πράγματα, το μόνο που επηρεάζει είναι την ποιότητα απεικόνισης των χαρακτήρων.
Ο Neo έχει άπειρες κινήσεις με τις οποίες μπορεί να ρίξει ξύλο κάθως και άλλες ικανότητες τις οποίες μαθαίνει κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού, όπως να σταματά σφαίρες κλπ.
Παρόλα αυτά το παιχνίδι είναι κατώτερο των περιστάσεων. Δεν σε συνεπαίρνει όπως οι ταινίες, είναι σχετικά μικρό και δεν σου αφήνει την αίσθηση του ότι κατάφερες κάτι. Ακόμα τα video που προηγούνται των πιστών αποτελούνται από κομμάτια της τριλογίας ψιλοάσχετα μεταξύ τους και έτσι δεν βοηθάνε στο να θυμηθείς την υπόθεση. Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα μέτριο παιχνίδι και τίποτα παραπάνω.
Επόμενο παιχνίδι: Sam & Max: Season 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: