Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Αυτοί είναι οι εθνοπατέρες μας...

Εχθές το βράδυ στη Βουλή, σύμφωνα με ρεπορτάζ έγκυρου τηλεοπτικού σταθμού, γινόταν συζήτηση για την ακρίβεια. Το σύνολο των βουλευτών που παρευρέθησαν στην αίθουσα του κοινοβουλίου, δεν ξεπερνούσε τα 20 άτομα!!!
Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως τη σχετική ερώτηση έκαναν 33 βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πολλοί από τα οποίους δεν παρευρέθηκαν!!!
Φαίνεται πως για τους σύγχρονους "300" τέτοια θέματα δεν τους αγγίζουν.
Θα ρωτήσει κάποιος: "Και τι περιμένεις δηλαδή; Να δώσουν λύση τα 300 ξουφτέρια μας σε μία κρίση παγκόσμιου βεληνεκούς; " Η απάντηση μου είναι πως ναι αυτό περιμένω, αφού γι' αυτό πληρώνονται και συνταξιοδοτούνται μάλιστα μετά από 2 θητείες. Το τραγικό είναι πως πλέον δεν τους ενδιαφέρει ούτε να τηρήσουν τα προσχήματα. Οι μεν, έχοντας κάνει τη καρέκλα τους μοχλό πίεσης για τη κοινωνία, με τα ρουσφέτια, έχουν δημιουργήσει μία πελατιακή σχέση με τους ψηφοφόρους. Οι δε, με τις φωνές που μόνο φωνές μένουν γιατί "εμείς δεν συνεργαζόμαστε με κανένα". Όλοι τους, ξέρουν πως μετά από 4 χρόνια πάλι στη ίδια καρέκλα θα κάθονται. Άρα γιατί να σκοτίζουν το μυαλό με τόσο "μηδαμινά" προβλήματα;Εμείς τι θα κάνουμε; Θα τους ξαναψηφίσουμε!
Τελικά, όντως, όλα γύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: