Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Titan Quest update problem

Εχθές εγκατέστησα το Titan Quest. Επειδή παιδεύτηκα αρκετά για να το κάνω update, αποφάσισα να post-άρω την εμπειρία μου για να μην τη πατήσει και άλλος, αν και το παιχνίδι είναι παλιό.
Το Titan Quest είναι δημιουργία της Iron Lore που έκλεισε, ελπίζω όχι λόγω του παιχνιδιού :P. Είχαν προλάβει όμως να βγάλουν αρκετά patches για τον τίτλο. To νεότερο από αυτά αναβαθμίζει την έκδοση του παιχνιδιού σε 1.30.
Εχθές λοιπόν, μετά την εγκατάσταση μπαίνω στο κυρίως μενού και πατάω το κουμπί download updates. Το update κατέβηκε(πήρε 10 λεπτά περίπου), το παιχνίδι έκλεισε και ένα παραθυράκι εμφανίστηκε που ρώταγε αν θέλω να γίνει update από 1.01 σε 1.30. Πατάω το "Yes" κλείνει το παράθυρο, χωρίς να κάνει update και το παιχνίδι ξαναρχίζει (!!!!) . Αφού το ξαναέκανα μήπως είχα κάνει κάποιο λαθάκι και είχα τα ίδια αποτελέσματα, μπαίνω στο site για να κατεβάσω αλλιώς το patch. Το βρίσκω, το κατεβάζω, πάω να το τρέξω πάλι τα ίδια. Σβήνω το patch 1.30 και κατεβάζω το 1.20, μήπως είναι κανένα bug, πάλι τα ίδια. Τότε μου ήρθε μία ιδέα. Ανοίγω το φάκελο το παιχνιδιού, αντιγράφω το patch εκεί, το τρέχω και επιτέλους το update γινόταν κανονικά.
Δηλαδή πρέπει το patch για να κάνει τη δουλειά να βρίσκεται μέσα στο φάκελο του παιχνιδιού! Αυτό ούτε σε 10 χρονών παιχνίδια δεν γίνεται! Και είναι πολύ περίεργο γιατί πρόκειται για ένα ιδιαίτερα προσεγμένο τίτλο.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο ποια ιστοσελιδα κατεβασες το v1.30?

Javatzis είπε...

Νομίζω από το Gamershell:
www.gamershell.com/news_36867.html
Πάντως μπορείς να το βρεις και από άλλες πηγές. Juste google it ;)