Τρίτη 24 Ιουλίου 2007

Duke Nukem: Manhattan Project

Την Κυριακή έκανα format. Εντάξει βγάλτε όλη την κακία σας.Ατάκες του τύπου:"Format τί είν' τούτο;","Βάλε Mac με λειτουργικό Mclinux(Να μην γράψω και εγώ μία κακία;)και δεν θα ξαναδείς format"κλπ καλόδεχούμενες. Αφού πήγα να βρω serial number για φίλο χωρίς anivirus ,ή όπως το προφέρει ο ίδιος antivarious('ντάξει το παράκανα με τις κακίες) καλά να πάθω.Αφού έφαγα την μισή Κυριακή να περάσω τα απαραίτητα προγράμματα, αποφάσισα να εγκαταστήσω και τα games.
Αποφάσισα να κάνω ένα διάλλειμα από το World Basketball Manager,(δύσκολη διοργάνωση το ελληνικό πρωτάθλημα για την ΠΑΟΚάρα!). Ήθελα κάτι ελαφρύ, να μπορώ να ασχοληθώ μαζί του από 10 λεπτά μέχρι κανένα 2ωρο.
Οι υποψήφιοι: το Tropico που αποκλείστηκε αμέσως λόγω του ότι είναι παιχνίδι στρατιγικής και τέτοιο έχω αυτή την εποχή (Warcraft),το Second Life(δοκιμαστικά) που αποκλείστηκε διότi είναι online όπως και το GW, το Pirates που αποκλείστηκε γιατί βρίσκεται στην αποθήκη στο υπόγειο ;) και το Duke Nukem: Manhattan Project.
Το συγκεκριμένο game ήταν στη συσκευασία της Fx 5600(μαζί με το θεϊκό Morrowind και το αδιάφορο για μένα GhostRecon) που ειχα αγοράσει όταν ήμουν φοιτητής. Το είχα παίξει και τότε αλλά ποτέ δεν το τερμάτισα.
Το πιό αστείο είναι πως το παιχνίδι περιέχει και trailer του Duke Nukem Forever παιχνίδι που δεν βγήκε ποτέ. Το DNF ετοιμαζόταν για πολλά χρόνια. Όμως λόγω του ότι άλλαζε συνέχεια μηχανές γραφικών(οι δημιουργοί του θέλανε πάντα την καλύτερη) δεν τελείωσε ποτέ. Ακόμα και τώρα υπάρχουν φήμες πως θα φτιαχτεί τελικά το παιχνίδι. Πάντως το trailer δειχνει ένα παιχνίδι με γραφικά Half-Life και τέτοιες καινοτομίες που θα έφερνε επανάσταση στο είδος. Κρίμα.
Το Manhattan Project είναι ένα platform παρόμοιο με το πρώτο Duke Nukem αλλά όλοι οι χαρακτήρες και τα αντικείμενα είναι 3D. Η κίνηση πάντως είναι αποκλειστικά 2D. Αρκετά όμορφα χρώματα για την εποχή, αστείοι αντίπαλοι και ο Δούκας σε μεγάλα κέφια.Ότι πρέπει για να σκοτώσεις την ώρα σου.

2 σχόλια:

tkouleris είπε...

Chick: Duke, you are my hero!!
Duke: So, do you like my gun?

Javatzis είπε...

Άντε ρε το έχει και εσύ; Και δεν σε είχα για τέτοιο!!!