Τετάρτη 8 Αυγούστου 2007

Saw 3

Μόλις είδα το Saw 3, την Unrated έκδοση . Η αλήθεια είναι ότι είμαι σε ένα μικρό σοκ αυτή τη στιγμή. Ανατρεπτικό όπως όλα τα προηγούμενα αλλά όχι τόσο καλό.
Προσωπικά δεν βλέπω θρίλερ. Όχι γιατί φοβάμαι, αλλά δεν βρίσκω κάτι το συναρπαστικό σε τέτοιου είδους ταινίες. Με την σειρά Saw ψιλοκόλλησα.
Βέβαια έχω και τα παράπονά μου. Δηλαδή πόσο πιο βίαιη και απάνθρωπη μπορεί να γίνει μία ταινία. Το Saw 4 λένε θα είναι ακόμα πιο βίαιο. Ο Χρίστος και η Παναγία. Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα happy end, έστω που και που.Ήμαρτον.
Κρίμα που πέθανε η γιατρός πάντως.

3 σχόλια:

tkouleris είπε...

Javatzi....είναι slasher η ταινία. ΠΡΕΠΕΙ να έχει αίμα. Αυτό είναι το όλο θέμα. Επίσης είναι ανατρεπτικότατη. Γενικά τα Saw μου αρέσαν. Δεν είναι βέβαια ΤΑΙΝΙΑΡΕΣ αλλα γι αυτό που πουλάνε είναι "σοβαρές" ταινίες. Δεν ξέρω αλλά το οτι θα βγει Saw 4 με κάνει να φοβάμαι οτι θα το χαλάσουν τελείως. Βρήκαν την αγελάδα και θα την αρμέξουν... Αν βεβαια το Saw 4 δεν είναι καλό τότε θα εκτελέσουμε σκηνοθέτη και παραγωγο με τον ίδιο τρόπο που σκότωνε ο jigsaw(Ειδικά εκείνη η σκηνή με το κλειδή στο μάτι...).

Javatzis είπε...

Δεν είπα όχι. Να έχει αίμα. Αλλά κάπου παραγίνεται.Υπάρχει αίμα που δεν προωθεί την ιστορία.Απλά και μόνο για να προκαλέσει. Ειδικά κάποιοι χαρακτήρες μένουν ζωντανοί σε όλη τη ταινία για να πεθάνουν στο τέλος.Πχ ο Jigsaw κάνει ουσιαστικά εγχείρηση στον εγκέφαλο μόνο και μόνο για να τον σκοτώσει στο τέλος ο πρωταγωνιστής, για να ζήσει δηλαδή μόνο ως το τέλος της ταινίας.
Αλλά τι περιμένεις όταν οι σκηνοθέτες του δεν έχουν περάσει ούτε καν τα 30.
Μου αρέσει που ήθελα να δω και τα Hostel.Μάλλον θα το αναβάλλω κανένα 6μηνο

tkouleris είπε...

Επιμένω...πως είναι σλάσερ η ταινία. Άλλωστε πρώτη φορά βλέπεις ταινία που κάποιος ζει μεχρι...να πεθάνει. Αυτό είναι που το κάνει πιο δραματικό. Αν ζούσαν όλοι αυτοί θα ήταν μία ακόμα Χολιγουντιανή ταινία...