Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Sam & Max : Season 1



Όταν, πριν χρόνια, είχα δοκιμάσει το Sam & Max: Hit the Road, δεν μου είχε κάνει καθόλου καλή εντύπωση. Με προβλημάτιζε που το αποθέωνε όλος ο κόσμος. Πρίν 1 χρόνο έμαθα ότι θα έβγαζαν νέες περιπέτειες, όχι όμως από τη Lucas, αλλά από μία άλλη εταιρεία την Telltale games, αφού η Lucas σταμάτησε να παράγει adventures. Θεώρησα πως δεν άξιζε τον κόπο να ασχοληθώ. Τολμώ να πω ότι διαψεύστηκα! Το παιχνίδι αυτό είναι καταπληκτικό.
Το Sam & Max : Season 1 αποτελείται από 6 επεισόδια,έξι δηλαδή αυτοτελή adventures,των 100+MB το καθένα. Βέβαια δεν θα πρότεινα σε κανένα να τα παίξει με λάθος σειρά γιατί μπορεί να μην καταλάβει ορισμένα πράγματα.
Στο παιχνίδι γίνονται απίστευτα πράγματα που δεν θα ήθελα να αποκαλύψω. Το σενάριο είναι πραγματικά καλοδουλεμένο καθώς είναι του Steve Purcell (αυτού που έφτιαξε και το Hit the Road), το humor ξεχειλίζει σε όλο το adventure, και το οπτικοακουστικό κομμάτι χωρίς να είναι κορυφαίο, κλείνει αρμονικά το όλο πακέτο.
Είναι τόσο καλό που με έβαλε σε σκέψεις να ξαναδοκιμάσω το Sam & Max:Hit the Road.

1 σχόλιο:

Anastasia είπε...

Προσωπικά, δε μου άρεσε. Θεώρησα οτι το παιχνίδι πλάτιαζε σε πολλά σημεία. Γι' αυτό το λόγο χρησιμοποίησα και πολλές φορές τη λύση, όπου κόλλαγα, απλά για να το βγάλω και να δώ το τέλος. Το χιούμορ του δε μου άρεσε. Θα το έλεγα απλά μέτριο..