Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Χάσαμε...



Δυστυχώς την Τετάρτη το βράδυ ο Ολυμπιακός έχασε στο Λονδίνο, από την Chelsea, με 3-0.
Η ομάδα για πρώτη φορά φέτος στην Ευρώπη δεν έπαιξε καθόλου καλά, και η εμφάνισή της ήταν ανάλογη των προηγούμενων χρόνων.
Προσωπικά πιστέυω πως για τον αποκλείσμό ευθύνεται, εκτός από τις απουσίες Λούα Λούα και Γκαλέτι, και το ντεφορμάρισμα του Λεντέσμα. Είναι ένας παίκτης κλειδί στον φετινό Ολυμπιακό και στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ουσιαστικά απών. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν έδινε το 100% θα περνάγαμε. Η Chelsea είναι μεγάλη ομάδα και για να την αποκλέισει ο Ολυμπιακός θα έπρεπε η αγγλική ομάδα να βρίσκεται σε πολύ άσχημη μέρα.
Η ομάδα φέτος έκανε ένα βήμα για την ευρωπαϊκή καταξίωση. Πήρε δύο διπλά, μία πανάξια πρόκριση με αντιπάλους ομάδες από τρία από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και στη φάση των 16 το πάλεψε, όσο μπορούσε. Στον αγώνα με τη Chelsea έδειξε να κερδίζει τον Μπελούτσι, ένα παίκτη για τον οποίο δόθηκαν πολλά λεφτά. Θεωρώ λοιπόν άδικο να κρίνεται από την πορεία του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός, που δεν τα πάει τόσο καλά. Όπως και άδικο είναι να διώξουν τον Λεμονή πριν ή και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, αφού πρόκειται για το πιο πετυχημένο τεχνικό που είχε η ομάδα,βάσει στατιστικής τουλάχιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: