Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

God of War




Μέσα στην εβδομάδα τελείωσα το God of War στο PS2. Η συλλογή μου στη συγκεκριμένη κονσόλα είναι 7 τίτλοι, 5 από τους οποίους είναι παιχνίδια δράσης, όπως και το προαναφερόμενο. O ένας από τους 7 είναι η συνέχεια του, το God of War 2, το οποίο απέκτησα αμέσως μετά το τέλος του πρώτου. Έχοντας παίξει λοιπόν άλλα 3 action στο PS2, με τελευταίο το φοβερό Devil May Cry 3, θεωρώ πως το GoW είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει
στη κονσόλα.
Το God of War είναι ένα αριστούργημα όσον αφορά τα γραφικά αλλά και τον ήχο. Το παιχνίδι έχει τα πιο όμορφα γραφικά που έχω δει ποτέ στη συγκεκριμένη κονσόλα. Οι χαρακτήρες διαθέτουν καταπληκτικό animation και οι πίστες, όλες σε αρχαιοελληνικό μοτίβο, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές. Δεν είναι τυχαίο που πολλά reviews αναρωτιούνται αν είναι δυνατόν το PS2 να μπορεί να δημιουργήσει τέτοιες εικόνες. Όσο για τον ήχο αν και δεν πολυασχολούμαι και εδώ έχει γίνει απίστευτη δουλειά.
Το story είναι περιέργως, γιαπαιχνίδι του είδους, πολύ ενδιαφέρον,αλλά είναι εντυπωσιακός και ο τρόπος με τον οποίο μαθαίνουμε το background του ήρωα. Οι κινήσεις του Kratos είναι πολλές και εντυπωσιακές και ο παίκτης μπορεί να τις αυξήσει με τη βοήθεια από red orbs που βρίσκονται σε όλο το μήκος του παιχνιδιού. Τα bosses είναι μυθικά τέρατα όπως η λερναία ύδρα, ο μινόταυρος και πολλά άλλα με τελευταίο τον θεό τουπολέμου αυτοπροσώπως.
Το God of War είναι ένας καταπληκτικό τίτλος που με ενθουσίασε και με γοήτευσε. Είναι από τους τίτλους για τους οποίους αξίζει να πάρεις μία κονσόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: