Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Bye bye, Takis



Σήμερα, τελείωσε η δεύτερη θητεία του Τάκη Λεμονή στη θέση του προπονητή του Ολυμπιακού. Μία θητεία που προσωπικά μόνο θετικά μπορώ να την κρίνω αφού η ομάδα έφτασε στους "16" του Champions League και είναι ακόμα μέσα σε όλους τους στοχους της.
Η απόφαση αυτή δημιουργεί ερωτηματικά για την χρονική στιγμή στην οποία πάρθηκε. 6 αγωνιστικές μένουν στο πρωτάθλημα που μπορεί να γίνουν τα πάντα. Σε μία τετοια στιγμή δεν μπορείς να διώχνεις τον προπονητή, ακόμα και αν φέρεις στη θέση του τον Μουρίνιο, πόσο μάλλον τον άγνωστο κ. Σεγκούρα. Τον ποιόν;
Για εμένα ο Κόκκαλης έκανε ένα τεράστιο λάθος. Ουσιαστικά χαρίζει το πρωτάθλημα, πετάει λευκή πετσέτα. Ακόμα και αν θες να τον αλλάξεις τον προπονητή, ακόμα και αν δεν σου κάνει επειδή στην Ελλάδα δεν έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, περίμενε να τελειώσει η διοργάνωση και μετά κάνε ό,τι θες. Μαγαζί σου είναι έτσι και αλλιώς. Το γελοίο είναι πως ο Κόκκαλης είχε διώξει πριν τρία χρόνια τον Μπάγεβιτς για τον αντίθετο λόγο. Ο Σέρβος πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά στην Ευρώπη δεν έκανε τίποτα.
Θέλω να δω ποιός θα είναι ο επόμενος προπονητής. Γιατί καλά να είναι κανένας γνωστός ξένος (κάπου άκουσα για τον Τερίμ), αν και βλέπω να μένουμε με λύσεις τύπου Μαντζουράκη
Ο Λεμονής είναι ο πιο αποτελεσματικός προπονητής που περασε από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Δεν του άξιζε να αποχωρήσει έτσι. Σε ευχαριστούμε Τάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: