Δευτέρα 14 Μαΐου 2007

Αντίο Ribo!

Ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως τελειώνει την περιπέτειά του στο μεγάλο λιμάνι. Αν και 3 χρόνια μας χάρισε υπέροχες στιγμές, για τις οποίες τον ευχαριστούμε, αν και πρόκειται για μία τεράστια προσωπικότητα, καθώς είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που έπαιξε για ελληνική ομάδα, επιτέλους φεύγει.
Ναι, ο Rivaldo ουσιαστικά πήρε τον φετινό τίτλο, και στην Ευρώπη ήταν από τους πιο μαχητικούς, όμως τι να τον κάνεις αν μετά το 70' δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του; Αν για να στρίψει θέλει ένα τέταρτο; Κακά τα ψέμματα ο χρόνος έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του στον Βραζιλιάνο σταρ. Του λείπει πλέον κάτι βασικό: η ταχύτητα. Το πρόβλημα εντοπίζεται στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που απέναντι σε γρήγορους και καλούς αμυντικούς, ο μόνος κίνδυνος είναι πλέον ο Καστίγιο λόγω ταχυτητας. Με τα λεφτά που έπαιρνε ο Βραζιλιάνος μπορείς να βρεις πολλούς καλούς και γρήγορους παίκτες. Ευκαιρία να αναδειχθούν και οι νεότεροι στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ολυμπιακός σε αυτό το επίπεδο είναι τελευταίος σε όλη την πρώτη εθνική.
Αντίο Ρίμπο. Θα μας λείψεις. Φεύγοντας πάρε και τον Τζόλε μαζί μήπως η ομάδα αποκτήσει αυτό που της έλειπε φέτος: την ταχύτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: