Τρίτη 8 Μαΐου 2007

Ποιοί μισούν τον Spiderman;

Πήγα την Κυριακή να δω τον Spiderman 3. Μια φιλική συμβουλή μην πάτε να το δείτε. Δεν φτάνει ούτε στη μέση την αξία των δύο ταινιών που προηγήθηκαν. Ήθελα να ήξερα πώς δέχτηκε ο Stan Lee να βγει αυτή η ταινία και μάλιστα να εμφανιστεί (έστω για λίγα δευτερόλεπτα) σε αυτή. Ευτυχώς η παρέα με την οποία πήγα ήταν super μηδενός εξαιρουμένου.
Ο μόνος λόγος να πάει κάποιος να δει την ταινία είναι να του χαρίσουν το εισητήριο. Αλλιώς μην ανησυχείτε για αυτό τον λόγο υπάρχει το internet. Δείτε την μόνο διότι θα βγει και συνέχεια, έτσι να ξέρετε τι έχει γίνει. Κρίμα γιατι όταν είδα ότι ο σκηνοθέτης είναι ο Sam Raimi νόμιζα ότι θα είναι τουλάχιστον ισάξια με τις άλλες δύο, τις οποία θεωρώ υποδείγματα για το πώς πρέπει να γίνονται οι ταινίες με υπερ-ήρωες. Όμως το χαλασμένο ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Όταν από το trailer βλέπεις ότι οι εχθροί του θα είναι 3 τότε πρέπει να το υποψιαστείς, όπως πολύ σωστά μου είπε ο φίλτατος darkheart.
Ποιού ιδέα ήταν άραγε να δείξουν τον Parker να χορεύει; Το μετριότατο φινάλε;
Θεωρώ εαυτόν Spiderman-
fanatic, αν και έχω διαβάσει μόνο αρκετά τεύχη του. Mε αυτά μεγάλωσα, γι'αυτό και το θεωρώ το καλύτερο comic του κόσμου. Το μόνο θετικό που πήρα από την ταινία είναι η δίψα να αρχίσω να ξαναδιαβάζω το εν λόγω comic.

1 σχόλιο:

tkouleris είπε...

Η αλήθεια είναι οτι η ταινία ήταν κακή. Θα μπορούσαν να εμφανίσουν μόνο τον Venom και να εστιάσουν εκεί την ταινία. Άλλωστε όλοι τον Venom θέλαμε να δούμε...γι' αυτό πήγαμε :). Τέσπα. Περάσαμε καλά τουλάχιστον.