Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Τανάγρα 2008



Εχθές βρέθηκα μαζί με ένα συνάδελφο και την Αναστασία στη Τανάγρα, στο show που διόργανώνει αυτές τις μέρες η πολεμική αεροπορία, για τον εορτασμό του αρχάγγελου Μιχαήλ.
Το show ήταν εντυπωσιακό. Περιελάμβανε εικονικές αερομαχίες και scramble μεταξύ F-16, Mirage2000 και ελικοπτέρων Apache, ρίψεις αλεξιπτωτιστών, απογειωσεις και προσγειώσεις όλων των αεροσκαφών, εικονικές διασώσεις με ελικόπτερα Puma, κατάσβεση ελεγχόμενης πυρκαγιάς, πτήση μίας ντακότας -του 1944 παρακαλώ- και στατική έκθεση με αεροσκάφη από πολλές χώρες. Η κορυφαία στιγμή ήταν όταν μία ομάδα 5 διαφορετικων αεροσκαφών, η Ικαρος-5 νομίζω, περνώντας από πάνω μας σε παράταξη άνοιξε σαν μπουκέτο. Άλλό να το λέω και άλλο να το βλέπει κανείς. Πολύ έξυπνη κίνηση από τους διοργανωτές , να χαρίζουν καπελάκια κατά την είσοδό μας.
Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ. Από αυτές μόνο οι 8 είναι από την ψηφιακή καθώς κάποια στιγμή έμεινα από μπαταρία :) . Αλλα και αυτές του κινητού είναι καλές, νομίζω τουλάχιστον.
Αν και ταλαιπωρηθήκαμε τόσο από τον ήλιο και τη ζέστη όσο και κατά την επιστροφή μας το show ήταν μοναδικό.
Update: Ανέβασα τις φωτογραφίες στo flickr που είναι πιο καλό στο organizing αλλά και στη παρουσίαση των φωτογραφιών

1 σχόλιο:

Anastasia είπε...

Το τι ζέστη και το τι ταλαιπωρία φάγαμε, δε μπορείτε να το φανταστείτε..Ωραία ήταν αλλά απο εδώ και πέρα προτιμώ να τα βλέπω στη παρέλαση που περνάνε πάνω απο το σπίτι μας.